Kachelverf

Kachelverf

Bent u op zoek naar hittebestendige verf omdat uw kachel wel een frisse kleur kan gebruiken? Dan is kachelverf de perfecte optie. Dit is speciale verf die mooi blijft bij extreem hoge temperaturen. Wij bieden u diverse soorten kachelverf van hoge kwaliteit.

Contact opnemen

 

Hoe kachelverf gebruiken?

Zodra u besloten heeft dat uw kachel een nieuw kleurtje kan gebruiken kunt u kijken naar kachelverf. U kunt ervoor kiezen om een andere kleur te kiezen of te gaan voor dezelfde kleur als dat de kachel op dit moment is. Kiest u voor een nieuwe kleur zoals bruin of grijs? Dan is het handig om de kachel eerst te schuren en vetvrij te maken. Vervolgens plakt u de delen af die niet geverfd hoeven te worden en kunt u aan de slag. Breng een dun laagje verf aan en uw kachel zal er weer uitzien zoals nieuw.

 

Nieuwe uitstraling

Het verven van uw kachel is een karweitje om in de winter uit te voeren. Zo kunt u genieten van de frisse uitstraling onder het genot van een kopje koffie of thee. Terwijl het hout knispert glimt uw houtkachel nog eens! Kies voor een kleur zoals bruin of grijs als u toe bent aan iets anders dan zwart. Heeft u vragen over de verf of over het aanbrengen van de verf? Dan kunt u ons altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over onze producten.

Ons assortiment

 

Tips

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten kachelverf. Zo bieden wij zowel matte als glanzende verf in diverse kleuren. Zo kunt u uw kachel een nieuwe frisse look geven in een kleur naar wens. Kies voor een bruine of grijze tint als u op zoek bent naar een moderne look. Of kies voor zwart indien u houdt van de traditionele kleur. Voor het opfrissen van een zwarte kleur kunt u ook gebruik maken van kachelpoets. Kies een kachellak voor extra bescherming en een mooie afwerking.  

 

Ons overige aanbod

Wist u dat wij ook andere haarden accessoires verkopen? Door het aanbieden van verschillende soorten producten willen wij ervoor zorgen dat stoken voor iedereen toegankelijk is. Want wie houdt er nou niet van een knisperend vuurtje? Geniet van de warmte in uw tuin of plaats een haard in uw woonkamer of slaapkamer. Op onze website vindt u alle producten die u nodig heeft voor een aangename en veilige ervaring. Indien u hulp nodig heeft bij het kiezen van een product of meer informatie wilt, kunt u ons altijd contacteren.

Neem contact op