Haarden accessoires

Haarden accessoires

Haarden gaan hand in hand met hun accessoires. Omdat wij dat als geen ander begrijpen bieden wij u diverse haarden accessoires. Deze accessoires zijn niet alleen heel handig, maar maken de algehele ervaring veiliger, leuker of zelfs smakelijker. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vurige producten!

Contact opnemen

 

Onze haarden accessoires

Wij bieden verschillende soorten haarden accessoires en zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Zo kunt u bij ons terecht voor producten die gebruikt worden voor binnen- en buitenleven. Veilig stoken is erg belangrijk, kies daarom voor de juiste haarden accessoires. Enkele voorbeelden van de veiligheid haarden accessoires die wij leveren zijn luchttoevoersets, asschuivers, vuurpokes en geïsoleerde wandpanelen. U bent ook aan het juiste adres voor haarden accessoires die gericht zijn op reiniging van de haarden. Zo beschikken wij over producten zoals een schoorsteenveger, kachelruitreiniger, ontvetter of kachelpoets. Daarnaast bieden wij BBQ sets om uw beleving smakelijk te maken.

 

Voordelen van accessoires

Accessoires zijn niet alleen voor mensen die op zoek zijn naar een sierrooster, maar dienen ook als veiligheidsproducten. Zo is het belangrijk om je handen te beschermen tijdens het stoken en dient een haard ook schoongemaakt te worden. Ook voor zowel hittebestendige lak als hittebestendige verf kunt u bij ons terecht. Omdat wij veel verschillende soorten haarden accessoires leveren bieden wij ook advies op dit gebied. Indien u graag wil weten wat u nodig heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Ons assortiment

 

Waarom kiezen voor onze haarden accessoires?

Wij zijn gepassioneerd over ons vak en worden enthousiast over vuur. Niets is beter dan jezelf warm houden met een eigen gestookt vuurtje. Daarom leveren wij haarden en accessoires zodat u net zoveel kunt genieten als dat wij doen. Wij bieden u een goede service en beloven u zo goed mogelijk te adviseren indien u vragen heeft over onze producten. Door onze ervaring weten wij veel over de veiligheid en functie van haarden. Bestel een product bij ons en wij pakken het zorgvuldig voor u in, zodat u optimaal kunt genieten zodra uw pakket veilig is aangekomen. 

 

BBQ

Houdt u van barbecueën? Wij ook! Daarom bieden wij haarden en BBQ producten zodat u op een verantwoorde en prettige manier kunt genieten van uw barbecue. U kunt bij ons terecht als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een vuurkorf. Of wat dacht u van een BBQ grillrooster? Genieten van de smaaksensatie van vuur is nog beter met de juiste toebehoren.

Neem contact op