026 - 84 84 536 / 06 - 12 27 54 41

Vloerplaten

Artikelen 1 tot 8 van de 41

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 8 van de 41

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Uw specialist in vloerplaten

Bent u op zoek naar een goede vloerplaat voor uw kachel van staal of glas? Deze vindt u in de webshop van Fire Focus. Wij hebben voor elke houtkachel en haard een geschikte plaat. Kiest u voor een glazen variant? Dan kunt u kiezen uit verschillende vormen, waaronder halfrond, kwartrond en vierkant. Prettig aan een glazen plaat, is dat u uw mooie vloer kunt blijven zien. Kiest u voor haard plaat van staal? Dan vormt deze een mooie geheel met uw donkere houtkachel of open haard. Bekijk snel het aanbod in onze webwinkel en kies uw favoriete vloerplaat voor uw houtkachel uit.

Wilt u een vloerplaat voor uw kachel van staal of glas?

De vloerplaten die wij verkopen zijn allemaal van hoogstaande kwaliteit. Kiest u voor een haard plaat van glas? Dan kunt u kiezen uit de volgende vormen:

 • Rond
 • Vierkant
 • Halfrond
 • Zeskantig
 • Kwartrond
 • Druppelvormig

Onze vloerplaten van glas zijn 6 mm dik, hittebestendig (tot 300°C) en gemaakt van helder glas. Ze zijn bovendien maximaal belastbaar tot 700 kg. Gaat uw voorkeur uit naar een vloerplaat voor uw houtkachel van staal? Ook dan gelden bovenstaande opties, aangevuld met een rechthoek. Een haard plaat van staal is slechts 2 mm dik. Waarvoor kiest u?

Bestel een vloerplaat voor uw houtkachel om deze redenen bij ons

Als u bij ons de vloerplaat voor uw houtkachel aanschaft, dan verzekert u uzelf van enkele mooie voordelen. Zo is onze webshop zeer uitgebreid. Wij hebben daardoor voor elke kachel, houtkachel of open haard de juiste vloerplaten. Heeft u uw gewenste haard plaat gevonden? Dan is het bestellen ervan uiterst eenvoudig én veilig. Bovendien kunt u uw bestelling via op onze website op de voet volgen door uw Track and Trace code in te vullen. Een ander voordeel is dat wij geen nieuwe speler zijn in de wereld van de haarden, kachels en vloerplaten. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het vak. Dus wenst u een kwalitatieve vloerplaat voor uw kachel van staal of glas? Bestel deze haard plaat in onze webwinkel!

Koop uw gewenste vloerplaat voor uw kachel van staal of glas

U begrijpt, tussen alle vloerplaten in onze webshop staat geheid ook precies die vloerplaat voor uw kachel van staal of glas. Zoek direct uw gewenste haard plaat uit en plaats uw bestelling! Als u vragen heeft over onze producten, dan mag u bellen naar 026-8484536, 06-12275441 of mailen naar info@firefocus.nl. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod aan vloerplaten!