026 - 84 84 536 / 06 - 12 27 54 41

Roosters en vuurbokken

Artikelen 1 tot 8 van de 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 8 van de 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ontdek ons ruime aanbod in vuurbokken

Bent u op zoek naar een leverancier in roosters en vuurbokken? Neem dan een kijkje in de webshop van Fire Focus. Wij hebben voor uw kachel of open haard precies dat stookrooster of haardrooster waar u naar op zoek bent. Voor elke kachel, elke open haard en elk interieur hebben wij een passende variant. Bezoek direct onze webwinkel en laat u volop inspireren. Heeft u het exemplaar gevonden waar u naar op zoek was? Bestel dit stookrooster of haardrooster dan direct. Wij staan niet voor niets bekend als een zeer bewezen en betrouwbare aanbieder van roosters en vuurbokken!

Hoe ziet uw gewenste stookrooster of haardrooster eruit?

In onze collectie vuurbokken en roosters treft u zeer veel verschillende varianten aan. Zo vindt u in onze webshop een groot assortiment aan handgesmede exemplaren. Veel van deze vuurbokken en roosters zijn volledig op maat te bestellen. Weet u al hoe u uw haardrooster of stookrooster afgewerkt wenst te hebben? Ontdek alle mogelijkheden. Fijn om te weten, is dat wij voor elk budget een passende oplossing hebben. Zo hebben wij al een stijlvol haardrooster voor een kleine € 70,- tot een indrukwekkend stookrooster voor nog geen € 300,-. Omdat wij maatwerk leveren, kunt u ons precies die vuurbokken of roosters laten maken, die perfect bij uw wensen qua stijl, formaat en budget passen.

Dit maakt van ons uw specialist in roosters

Waarom het verstandig is bij ons uw gewenste stookrooster of haardrooster te bestellen? Ten eerste beschikken wij al over ruim 45 jaar ervaring in kachels, haarden, schouwen en hun roosters en vuurbokken. Al vele particulieren en ondernemers hebben wij blij mogen maken met een kwalitatief haardrooster of stookrooster. Een tweede voordeel van onze werkwijze is dat onze webshop een zeer groot assortiment aan kwaliteitsproducten aanbiedt. En het spreekt voor zich dat onze webwinkel volledig veilige betalingsmethoden hanteert. Ook bieden wij u de mogelijkheid de verzending van uw aankoop op onze website te volgen via Track and Trace. Kortom, bestel uw stookrooster of haardrooster bij ons!

Bestel direct uw gewenste haardrooster of stookrooster

Bent u benieuwd naar ons veelzijdige en grote aanbod aan roosters en vuurbokken? Bezoek dan direct onze webshop. Daar vindt u geheid precies dat exemplaar dat u wenst te bestellen voor in uw kachel of open haard. Wenst u meer informatie over onze producten of het bestelproces? Bel naar 026-8484536, 06-12275441 of stuur een e-mail naar info@firefocus.nl. Wij zijn uw professionele partner in vuurbokken en roosters!