026 - 84 84 536 / 06 - 12 27 54 41

Blaasbalgen

Artikelen 1 tot 8 van de 10

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 8 van de 10

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uw specialist in blaasbalgen

Zoekt u voor uw kachel of open haard naar een kwalitatieve blaasbalg? In de webshop van Fire Focus vindt u verschillende types. Bovendien hebben wij diverse blaaspijpen in de verkoop staan. Met dit bijzondere product kunt u op een eenvoudige manier lucht in uw haard of kachel pompen. Hiermee wakkert u het vuur aan. Heeft u een bepaalde voorkeur voor een stijl of kleur? Bezoek direct onze webwinkel en ontdek ons ruime aanbod in blaasbalgen!

Ontdek uw favoriete blaasbalg

Blaasbalgen bestaan uit twee houten delen die aan elkaar verbonden zijn met een leren zak. In de zak zit lucht die wordt aangezogen door een ventiel aan de achterzijde van de balg. Zowel het aanzuigen als het afstoten van de lucht gebeurt door één van de twee houten delen te bewegen. De lucht verplaatst zich weer naar buiten via een metalen mond. In onze webwinkel treft u de volgende varianten aan:
  • Licht beukenhout
  • Donker beukenhout
  • Versierd met uitgesneden cirkels

Heeft u al een bepaalde voorkeur? Laat u geheel vrijblijvend inspireren in onze gebruiksvriendelijke webshop. Vergeet ook niet meteen een kijkje te nemen tussen onze blaaspijpen!

Bestel uw blaasbalg om deze redenen bij ons

Wist u dat wij al meer dan 45 jaar ervaring hebben in het aanbieden van diverse haarden, kachels en toebehoren? Nog steeds hebben wij het verkopen van de hoogste kwaliteit voor eerlijke prijzen voorop staan. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen verblijden met perfect passende kachel- en haardaccessoires, hebben wij een zeer ruime webshop opgezet. Hierin vindt u voor elke kachel, elke open haard en elk interieur de juiste balgen, platen, bakken, schermen en bokken. Via onze website kunt u uw bestelling uiteraard volledig veilig betalen. En wilt u controleren wanneer uw bestelling bij u bezorgd wordt? Via onze website kunt u direct uitzoeken waar uw pakket momenteel is, door uw Track and Trace code in te voeren!

Plaats een bestelling bij uw partner in blaasbalgen

Kortom, u hoeft niet meer verder te zoeken naar een kwalitatieve blaasbalg. In onze webshop vindt u geheid het product waar u naar op zoek bent. Wij bieden verschillende varianten in verschillende prijsklassen aan. Wenst u, alvorens u gaat bestellen, eerst meer informatie te ontvangen over uw gewenste product? Bel naar 026-8484536, 06-12275441 of stuur een e-mail naar info@firefocus.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een kwalitatieve blaasbalg!