026 - 84 84 536 / 06 - 12 27 54 41

Haardstellen

Artikelen 1 tot 8 van de 112

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 8 van de 112

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vind bij ons uw gewenste haardstel

Zoekt u naar een leverancier in haardstellen? Bezoek dan de webshop van Fire Focus. Hier vindt u precies die haardset waar u naar op zoek bent. In onze webwinkel vindt u complete open haard sets, inclusief tang, pook, borstel en schop, maar ook enkele producten zoals asschuivers, blaaspijpen en blaasbalgen. Voor elke kachel en haard hebben wij de juiste openhaardset. Ontdek direct het gewenste haardstel voor uw kachel of haard!

Voor elke haard een geschikte haardset

In onze webwinkel treft u diverse haardstellen aan. Zo hebben wij de volgende varianten in ons assortiment zitten:

 • RVS
 • Blank
 • Zwart
 • Antraciet

Vanwege dit veelzijdige assortiment, hebben wij voor ieder interieur en voor elke kachel en haard een passende open haard set. Zodra u bepaald heeft welke kleur uw voorkeur draagt, kunt u bepalen uit welke tools uw gewenste openhaardset moet bestaan. Zo bieden wij varianten aan die voorzien zijn van een tang, pook, borstel en schop, maar ook exemplaren die enkel uit een tang en pook bestaan. Vul uw favoriete haardset tot slot eventueel aan met extra gereedschap, zoals een asschuiver, blaaspijp of blaasbalg. Uiteraard kunt u deze ook direct in onze webshop bestellen.

Schaf om deze redenen bij ons uw haardstel aan

Bij ons uw gewenste haardstel aanschaffen, is om verschillende redenen een wijs besluit. Zo zijn wij al ruim 45 jaar ervaren in het verkopen van kachels, haarden en schouwen. Dit betekent dat wij al heel veel mensen blij hebben mogen maken met een perfect passende open haard set. Welke openhaardset u ook bestelt bij ons, deze is gegarandeerd van topkwaliteit. Onze webshop is bovendien erg uitgebreid, dus neem gerust de tijd om uw favoriete haardset te vinden. Bent u geslaagd in uw zoektocht? Dan is het erg fijn om te weten dat u uw gewenste haardstel via onze webwinkel volledig veilig kunt betalen. Wanneer u uw haardset mag verwachten? Dat kunt u op onze website controleren aan de hand van uw Track and Trace code!

Plaats een bestelling bij uw partner in haardstellen

Wilt u uw haard of kachel verrijken met een sfeervol doch praktisch haardstel? Dan bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Ook voor u hebben wij een perfect passende openhaardset. Heeft u behoefte aan meer informatie over uw gewenste haardset of het bestellen ervan? Bel naar 026-8484536, 06-12275441 of stuur een e-mail naar info@firefocus.nl. Wij helpen u graag aan precies dat haardstel waar u naar op zoek bent!