Politique de remboursement

Retour- en restitutiebeleid:
U heeft het recht uw bestelling binnen 30 dagen zonder opgave van reden te annuleren.

De termijn voor het annuleren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop u de goederen heeft ontvangen of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om gebruik te kunnen maken van uw herroepingsrecht, dient u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte te stellen van uw beslissing.

U kunt uw beslissing per e-mail aan ons doorgeven info@firefocus.nl

Wij vergoeden u uiterlijk 30 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken als dat u voor de bestelling hebt gebruikt, en u betaalt geen kosten voor een dergelijke terugbetaling.

Voorwaarden voor retourneren:
Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, moet u ervoor zorgen dat:

De goederen zijn gekocht in de afgelopen 30 dagen
De goederen zijn in de originele verpakking
De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

De levering van goederen gemaakt volgens uw specificaties of duidelijk gepersonaliseerd.
De levering van goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden geretourneerd, bijvoorbeeld goederen die snel bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.
De levering van goederen die vanwege gezondheidsbescherming of hygiënische redenen niet geschikt zijn voor retournering en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
De levering van goederen die na levering naar hun aard onlosmakelijk vermengd zijn met andere zaken.
We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken retourzendingen te weigeren van goederen die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Goederen retourneren
U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het terugzenden van de goederen naar ons. U dient de goederen naar het volgende adres te sturen:

Merwedestraat 2E, 6826AB, Arnhem, Gelderland

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd of verloren zijn gegaan bij de retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare postdienst aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangst van de retourzending.

Geschenken:
Als de goederen bij aankoop als cadeau zijn gemarkeerd en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u opgestuurd.

Als de goederen bij aankoop niet als cadeau waren gemarkeerd, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan u te geven, sturen wij de terugbetaling naar de schenker.

Neem contact op
Als je vragen hebt over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op via e-mail info@firefocus.nl