Buitenhaard kopen

Buitenhaard kopen

Bent u op zoek naar een buitenhaard? Wij bieden diverse soorten buitenhaarden aan tegen verschillende tarieven. Omdat wij ruim ervaring hebben met buitenhaarden, voorzien wij u graag van advies. Een buitenhaard brengt veel sfeer en warmte met zich mee, daar weten wij alles van.

Contact opnemen

 

Waarom een buitenhaard kopen?

Een buitenhaard kopen is een goede keuze. Het is namelijk ideaal als u graag buiten zit in de koudere maanden. Een winters buitenterras is volgens ons nog niet af zonder een buitenhaard. De warmte op uw huid zal het hapje en drankje complimenteren, dus waarom zou u niet voor een buitenhaard kiezen? Buitenhaarden kunnen in bijna alle tuinen worden geplaatst. Dankzij de pijp van de buitenhaard krijgt u geen rook in uw ogen zoals wel eens gebeurt bij een vuurkorf. Een buitenhaard kopen komt eigenlijk alleen maar met voordelen en zal er voor zorgen dat u nog meer en nog langer van uw buitenbestaan geniet.

 

Soorten buitenhaarden

Er zijn diverse soorten buitenhaarden beschikbaar. Daarom is het belangrijk om u goed in te lezen over de verschillen om zo tot een juiste keuze te komen. Zo zijn er buitenhaarden die stoken op hout, maar leveren wij ook buitenhaarden die elektrisch zijn. Welk soort haard u kiest is afhankelijk van uw smaak, maar ook hoe makkelijk u het wilt hebben. Zo is een elektrische buitenhaard heel handig omdat er alleen maar een stopcontact nodig is. Geniet u toch meer van de echte rook sensatie? Dan kunt u altijd kiezen voor een buitenhaard met een rookkanaal. Een buitenhaard kopen is makkelijk als u weet wat er mogelijk is in uw tuin.

Ons assortiment

 

Accessoires

Heeft u al een buitenhaard? Of wil u meteen bijbehorende accessoires kopen? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres. Wij leveren namelijk diverse accessoires die geschikt zijn voor vurige zaken. Denk hierbij aan handschoenen voor tijdens het stoken, een pelletschep, asschuiver of producten om uw haard mee te reinigen. Maar ook als u opzoek bent naar een opfrisser voor uw haard kunt u bij ons terecht voor hittebestendige kachelverf. Wij leveren handgesmede stookroosters zodat u profiteert van de beste kwaliteit.  

 

Vragen? Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar details over onze producten? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld de leveringstijd, kosten of iets anders? Dan kunt u ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Wij streven er naar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies.

Neem contact op